Noutati

Campania “Zambeste Romania” a ajuns si in centrele “ASCENDENT”

Campania “Zambeste Romania” a ajuns si in centrele “ASCENDENT”. Copiilor le vor fi oferite periute si pasta de dinti si vor fi vizitati de voluntari  studenti la facultatea de stomatologie care le vor vorbi celor mici despre importanta igienei orale.

 

[detalii]

         Angajatii companiei Acciona Romania sunt alaturi de noi cu hainute, patuturi pentru copii, jucarii si ganduri bune. In luna noiembrie acestia au colectat o cantitate insemnata de produse ca raspuns la apelul “Scolii de voluntariat ASCENDENT”. Pachetele primite vor ajunge in perioada urmatoare la familiile cu copii asistate in cadrul programelor noastre.

         In numele copiilor, le multultumim donatorilor!

[detalii]
Activitati de animatie socio-educativa pentru copii organizate de elevii voluntari

Voluntarii “Scolii de voluntariat” isi ofera in fiecare saptamana energia, atentia si sprijinul copiilor mici din cadrul centrelor ASCENDENT.

 

[detalii]
Curs de animatie socio-educativa pentru elevii “Scolii de voluntariat”

In luna noiembrie, elevii “Scolii de voluntariat ASCENDENT” din comunele Jilava si 1 Decembrie au participat la un curs de animatie socio-educativa care a avut ca scop dezvoltarea abilitatilor necesare pentru activitatea lor de voluntariat destinata celor mici.

 

[detalii]
Scrisori catre Mos Craciun – dorinte care vor fi indeplinite de angajatii BRD- Societe Groupe Generale

 Fie ca avem zapada, fie ca nu, luna decembrie este o luna de sarbatoare, cu luminite, decoratiuni, miros de cozonaci si cadouri. Si ca mosul sa stie ce sa ne puna in ghete sau sub brad, din timp ii trimitem o scrisoare in care ii amintim ce lucruri bune am facut si il rugam sa ne aduca ceea ce ne dorim.

[detalii]
Am plantat pomi fructiferi si trandafiri in scoli

Am plantat trandafiri si pomi fructiferi in curtea centrelor ASCENDENT din judetul Ilfov pentru a contribui si noi la aspectul scolilor in care ne desfasuram activitatea.

[detalii]