Noutati

Scoala de voluntariat in parteneriat cu Scoala generala Cornetu – Ilfov au amenajat o gradina de trandafiri in curtea scolii

Elevii si profesorii acestei scoli au amenajat 3 mari ronduri circulare, au sadit cateva zeci de butasi de trandafiri si multe rasaduri de flori.
Scoala de voluntariat ASCENDENT a urmarit in cadrul acestei actiuni implicarea mai multor zeci de elevi in actiuni de voluntariat in beneficiul comunitatii.

[detalii]
Excursie organizata pentru elevii voluntari cu film, bowling si multe activitati sportive

Intr-o zi calduroasa din vacanta de primavara, ne-am distrat copios la filmul Croods, apoi echipa de elevi voluntari din Jilava a fost in competitie cu echipa din comuna 1 Decembrie la bowling, ca apoi sa participam impreuna toata dupa-amiaza la activitati sportive in parcul Tineretului, la iarba verde si aer curat.

[detalii]
Scoala de voluntariat a amenajat un spatiu de relaxare ECO in curtea Scolii generale din comuna Jilava - Ilfov

In vacanta de primavara a elevilor, voluntarii Scolii de voluntariat ASCENDENT au amenajat un spatiu de relaxare, din butuci de lemn, in curtea Scolii generale din comuna Jilava unde cei mici pot sa se odihneasca in pauzele dintre orele de curs.

[detalii]

La multi ani!

06.04.2013
La multi ani!

Ne-am bucurat sa fim gazdele aniversarii Mariei, o eleva voluntara foarte implicata in cadrul Scolii de voluntariat ASCENDENT. Echipa de voluntari i-a urat "La multi ani" si cat mai multe ... actiuni de voluntariat la activ. La sfarsit, ca amintire, colegii au "decorat" tricoul Mariei cu multe urari si mesaje personalizate.

[detalii]
Atelier creativ, de origami, bricolaj si insigne personalizate, organizat in Scoala generala nr. 85 in cadrul

Atelier creativ de origami si bricolaj organizat de Scoala de voluntariat ASCENDENT in Scoala generala nr. 85 din Bucuresti in cadrul programului "Sa stii mai multe, sa fii mai bun" din "Saptamana ALTFEL 2013". In plus, copiii au fost invatati sa-si confectioneze propria mingiuta de jonglerie si au vazut cum sunt realizate insignele metalice personalizate.

[detalii]
Amenajarea unui spatiu verde in curtea Scolii generale 1 Decembrie in cadrul

In cadrul programului "Sa stii mai multe, sa fii mai bun" din "Saptamana ALTFEL 2013", elevii voluntari ai Scolii de voluntariat ASCENDENT, alaturi de colegii lor, au amenajat un spatiu verde (au plantant trandafiri si rasaduri cu flori etc) in curtea Scolii generale Nr. 1 din comuna 1 Decembrie.

 

 

[detalii]