Scoala de voluntariat pentru angajatii companiilor

 

Angajatii companiilor din zona Bucuresti - Ilfov se pot implica in acest proiect in actiuni de voluntariat indoor sau outdoor realizate in beneficiul copiilor asistati de Asociatia ASCENDENT in proiectele sale, in cadrul unor actiuni de protectia mediului, pentru sustinerea unei cauze etc. Noi suntem deschisi la propunerile voluntarilor din companii si le asiguram acestora tot sprijinul, actiunile de voluntariat constituind experiente deosebite atat pentru voluntari, cat si pentru beneficiarii actiunilor lor.

Mai jos sunt prezentate cateva exemple de actiuni de voluntariat realizate cu sprijinul angajatilor din companii in cadrul Asociatiei ASCENDENT:

Angajatii companiei BRD - Groupe Societe Generale au sprijinit in numeroase randuri realizarea unor excursioare in Bucuresti pentru copiii asistati de Asociatia ASCENDENT in comunele 1 Decembrie, Jilava, precum si in Bucuresti (copiii au fost la Muzeul Satului, la Ateneul Roman, la un spectacol de teatru de papusi organizat la Institutul Francez etc).

 

Angajatii Lukoil Romania au organizat in anul 2012 actiuni de voluntariat in beneficiul copiilor asistati de Asociatia ASCENDENT in Bucuresti si in comuna Jilava. Copiii au fost la un inedit curs de escalada intr-un spatiu special amenajat si au vizitat Muzeul National de Arta al Romaniei.

 

Angajatii Raiffeisen Leasing au sprijinit de numeroase ori copiii asistati de Asociatia ASCENDENT in centrele sale din judetul Ilfov si din Bucuresti. In fotografie este reprezentata o excursioara in Bucuresti a unui grup de copii din comuna 1 Decembrie la sediul companiei Raiffeisen Leasing.