Actiuni finalizate

Avem nevoie de … reviste colorate… pentru insigne!

01.03.2013 ora 00:00 - 30.06.2013 ora 00:00
01Mar

Suntem firi creative, cu spirit practic si ne-am gandit sa strangem cat mai multe reviste colorate care ne vor ajuta intr-o activitate speciala. Ne-am propus cu ajutorul elevilor voluntari sa realizam in perioada urmatoare mici surprize pentru copiii asistati de noi in Centrele ASCENDENT.

 

[detalii]
21Sep

In urma proiectelor pe care Asociatia ASCENDENT le-a derulat, a cunoscut un numar de familii cu copii care se adapostesc pe strada. A inceput noul an scolar, vremea rea se apropie si vrem sa sprijinim aceste familii cu haine, incaltaminte, alimente, etc. ca cei mici sa nu renunte la scoala, iar parintii lor sa poata sa le asigure toate cele necesare.

[detalii]
27Sep

In cadrul Centrelor de zi pentru copii scolari din localitatea 1 Decembrie si comuna Jilava sunt organizate in fiecare an scolar o serie de activitati educationale grupate intr-o serie de ateliere ocupationale, activitati de socializare, activitati de formare de abilitati de viata si de ocupare a timpului liber. Aceste activitati alterneaza de la an la an in functie de solicitarile parintilor si de resursele avute.

[detalii]
27Sep

Voluntarii vor fi implicati in realizarea obiectelor pentru expozitiile cu vanzare (decorare vaze si suporturi de lumanare, rame foto din lemn pictate, realizare de imprimeuri pe tricouri, realizare insigne etc.), in activitati creative cu copiii (elevi de scoala generala), precum si la organizarea/ participarea la diverse targuri si expozitii cu lucrarile realizate.

 

[detalii]

Distributie de haine, alimente si jucarii pentru copiii saraci

20.01.2013 ora 09:23 - 21.05.2013 ora 09:23
20Jan

In lunile urmatoare, elevii Scolii de voluntariat vor continua actiunile de oferire de ajutor material copiilor proveniti din familii sarace din judetul Ilfov si Bucuresti. Pana in prezent au fost colectati cu ajutorul donatorilor nostri cativa saci cu imbracaminte, incaltaminte, jucarii si alimente.

[detalii]