Actiuni voluntariat

17May

Cea de-a 4-a editie a ONGfest va avea loc intre 17-19 mai in Bucuresti (Parcul Tineretului, intrarea dinspre bd. Cantemir - Colegiul National Gheorghe Sincai).
La acest festival din Bucuresti, alaturi de 150 de ONG-uri din toata tara, Asociatia ASCENDENT va avea un stand propriu unde vom realiza activitati de economie sociala (la stand vom avea produse pictate manual, tricouri personalizate, decoratiuni, atelier de confectionat insigne metalice personalizate, atelier creativ pentru copii etc).

[detalii]
13May

Asociatia ASCENDENT a realizat in fiecare an o serie de actiuni de voluntariat programate in cadrul Saptamanii Nationale a Voluntariatului (am ecologizat raul Arges in zona podului de la DN5 din comuna Adunatii Copaceni in mai multe randuri, am zugravit spatii ale centrelor educationale ASCENDENT, am realizat actiuni educationale pentru copiii din comunele 1 Decembrie si Jilava etc).

[detalii]

Participam la expozitia ONG organizata in cadrul companiei Siemens

25.04.2013 ora 14:06 - 25.04.2013 ora 14:06
25Apr

Asociatia ASCENDENT va participa la expozitia organizata in data de 25 aprilie in cadrul companiei Siemens, alaturi de alte 4 ONG-uri. La acest targ vom avea un stand cu vaze si suporturi de lumanare, din sticla, decorate manual.
Multumim companiei Siemens pentru invitatie.

[detalii]
25Apr

La acest targ, Asociatia ASCENDENT va organiza un atelier demonstrativ de realizat insigne metalice personalizate si va avea un stand propriu cu produse ale Atelierului de imprimat si decoratiuni ASCENDENT (tricouri imprimate, vaze pictate manual, suporturi de lumanare decorate, rame foto etc).

[detalii]
08Apr

Scoala de voluntariat ASCENDENT va organiza in vacanta de primavara a elevilor o serie de excursii educationale pentru elevii voluntari din comunele Jilava si 1 Decembrie.

[detalii]